Kijk eens naar de duurzaamheid van uw eigen woning

De overheid heeft samen met Milieu Centraal een site gemaakt waarop u door het invullen van enkele gegevens een goed beeld krijgt van de mate van duurzaamheid van uw woning.

Duurzaam maken van uw woning
Er zijn meerdere redenen om te onderzoeken of u uw woning duurzamer kunt maken. Bijvoorbeeld om de kosten van energie te verlagen, of om de woning comfortabeler te maken. Maar natuurlijk ook om een bijdrage te leveren aan het behoud van de leefbaarheid van onze aarde.

Veel mogelijk
Rijksoverheid, provincies en gemeentes kennen vele subsidies en belastingvoordelen om het duurzaam maken van uw woning financieel te ondersteunen. Ook banken kennen in combinatie met uw hypotheek aantrekkelijke voorwaarden om de kosten van het duurzaam maken van uw woning te financieren.

Maar waar te beginnen?
Wij merken bij veel relaties dat zij best bereid zijn om tot maatregelen over te gaan, maar dat zij niet goed weten waar te beginnen en vooral zitten met de vraag wie een betrouwbare partij is om dit uit te voeren?

De overheid heeft hiervoor een site ontwikkeld. Met behulp van deze site krijgt u snel inzicht, niet alleen in de maatregelen die bij uw woning mogelijk zijn, maar ook voor welke maatregelen financiële stimulansen beschikbaar zijn. Ook treft u een lijst aan van “betrouwbare” installateurs in uw omgeving.

U vindt de site op  https://www.verbeterjehuis.nl

Wilt u meer weten over de financiering van aanpassingen om uw woning te verduurzamen? Wij weten daar veel van. Meer weten? Wij nemen graag contact met u op.