Financieel Actueel

Is een langere looptijd een uitkomst voor u?

De nieuwe Hypotheken Update informeert u over diverse ontwikkelingen op de hypotheekmarkt en over zaken die wellicht specifiek voor uw situatie van belang kunnen zijn. Als u starter bent is het artikel over de mogelijkheid een langere looptijd te kiezen dan de ‘standaard’ 30 jaar misschien interessant. Het kan u lagere maandlasten opleveren of misschien wel een hoger leenbedrag, waardoor uw droomhuis wél binnen bereik is! Leest u de nieuwsbrief eens rustig door. Als u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!


Fors minder achterstanden bij hypotheken

De Nederlandse economie draait weer en de werkloosheid is gedaald. Het BKR komt met cijfers.

Lees verder
De Nederlandsche Bank, DNB en de Autoriteit Financiële Markten, AFM willen dat de taxaties van woningen beter wordt. Beide toezichthouders bepleiten wettelijk normen.
Lees verder >>
Wie een hypothecaire lening aangaat, doet dit over het algemeen voor een periode van 30 jaar. Waarom eigenlijk?
Lees verder >>
Een boerderijtje met een stukje grond. Velen dromen ervan. En velen nemen de stap een woonboerderij te kopen, nu de prijsstijging van dit type woning nog achterblijft met die van woningen in (grotere) steden.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de Hypotheken Update met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD