Financieel Actueel

De huizenmarkt blijft in beweging

De huizenmarkt is de afgelopen periode enorm in beweging. Dagelijks praten wij met onze klanten over de financiering van hun woning. De ene keer spreken we met jonge mensen die voor het eerst samen een woning gaan kopen. De andere keer betreft het juist een ouder echtpaar dat, nu de kinderen het huis uit zijn, de bestaande te grote woning willen verkopen om vervolgens een kleinere woning te kunnen kopen. Via onze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over alle ontwikkelingen rondom hypotheken. Leest u daarom onze nieuwsbrief eens rustig door. Heeft u na het lezen vragen die u met ons wilt delen? Neemt u dan contact met ons op. Onze adviseurs zijn er natuurlijk om u te adviseren bij het maken van de juiste keus.


Het kiezen van de juiste hypotheek

Bij de selectie van een voor onze klanten passende hypotheek vergelijken wij natuurlijk de rentes van de verschillende geldverstrekkers. De concurrentie is hevig, dus vergelijken loont. Waar kunt u nog meer op letten?

Lees verder
Woningeigenaren kunnen er niet onderuit regelmatig te investeren in woningverbetering. Grote aanpassingen, zoals het plaatsen van zonnepanelen of het toepassen van aardwarmte vragen echter een grote voor-investering. Vraag is dan, hoe snel deze wordt terugverdiend.
Lees verder >>
Bij het Bureau Krediet Registratie wordt zorgvuldig bijgehouden hoeveel leningen iemand heeft uitstaan. Zodat een Hypotheekverstrekker weet of deze persoon wel kredietwaardig is. En hoeveel telefoonabonnementen hij of zij heeft...
Lees verder >>
Veel consumenten zetten hun rentevaste periode, liefst voor een lange periode en soms zelfs voor 30 jaar, vast. Zekerheid boven alles. Maar hoe zeker is het eigenlijk dat de rente zal gaan stijgen?
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de Hypotheken Update met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD