Financieel Actueel

Belangrijk nieuws voor als u een koopwoning heeft

Als er nieuws is te melden op hypotheek gebied informeren wij u daar graag over. Ook veranderingen op fiscaal gebied volgen wij op de voet. Op 30 januari is een verandering doorgevoerd die, als u en uw partner een eigen woning bezitten, gevolgen voor u kan hebben. Wij adviseren u dan ook om onze nieuwsbrief goed door te lezen. Wanneer u, met betrekking tot uw persoonlijke situatie, meer wilt weten over een of meer van de onderwerpen in deze nieuwsbrief helpen wij u graag. Daar zijn wij immers voor!


Fiscale regels eigen woning aangepast

Heeft u een eigen woning? En woont u samen met een partner? Dan kan dit artikel voor u erg belangrijk zijn. Wij brengen graag in kaart wat de gevolgen zijn voor uw persoonlijke situatie.

Lees verder
Al een behoorlijk aantal jaren op rij is de hypotheekrente laag. Een rente, hoger dan 5% klinkt ons bijna vreemd in de oren. Toch zijn er gevallen waarbij dit percentage wordt genoemd…
Lees verder >>
Helaas maken wij het vaak mee. Consumenten die met angst en beven het einde van hun hypotheeklening zien naderen zonder te weten hoe ze de lening moeten aflossen.
Lees verder >>
Tevreden over uw woning? Grote kans dat u in een koopwoning woont!
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de Hypotheken Update met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD