Financieel Actueel

Vergelijken loont!

Onze nieuwsbrief informeert u onder andere over hypotheken en wat de verschillen zijn van aanbieders onderling. We vergelijken dat voor u, zodat u, samen met ons de beste keuze kan maken. Maar er zijn meer zaken waar u als (toekomstige) woningbezitter mee te maken kunt krijgen. Belangrijk is het bijvoorbeeld te weten of en onder welke voorwaarden u uw woning mag verhuren. Verder besteden we aandacht aan de NHG en volgen we voor u de ontwikkelingen van de huizenprijzen en hoe uw hypotheeklasten in verhouding staan tot uw inkomsten. Aarzelt u niet contact met ons op te nemen als u vragen heeft over deze onderwerpen. Wij helpen u graag verder.


Prijzen van woningen gaan verder stijgen

De tendens van prijsstijgingen van de huizenprijzen in de grote steden verplaatst zich nu ook naar de gebieden daarbuiten. De vraag gaat rijzen: Is kopen nog steeds voordeliger dan huren?

Lees verder
De Nationale Hypotheek Garantie kan u meer bieden dan alleen zekerheid bij bijvoorbeeld een gedwongen verkoop van uw woning. We laten u graag zien wat dit voor u kan betekenen.
Lees verder >>
Vergelijken alvorens te kopen, het is bijna een dagelijkse bezigheid, toch? Behalve als het om hypotheken gaat. Maar die schaf je dan ook niet dagelijks aan..
Lees verder >>
Banken leggen, net als woningcorporaties, beperkingen op als men de (eigen) woning wil verhuren. Toch is verhuren mogelijk, mits er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de Hypotheken Update met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD