Financieel Actueel

Gaat de hypotheekrente stijgen of dalen?

In deze nieuwsbrief bespreken we onder andere de ontwikkelingen die invloed hebben op de hypotheekrente. Gaat de rente stijgen of daalt deze verder? Raadpleeg altijd een adviseur bij wijzigingen aan uw hypotheek. De hypotheekrente is slechts een onderdeel van een totaal advies. Uiteraard speelt er altijd meer als het om uw hypotheek gaat. Lees onze nieuwsbrief eens rustig door. Wij vertellen u hier meer over de ontwikkelingen.


Kans op stijging van hypotheekrente neemt toe

Waarschijnlijk vraagt u het zich al een tijdje af. Zal de rente gaan stijgen? En op wat voor termijn dan? Het blijft natuurlijk koffiedikkijken.

Lees verder
Met een rentevaste periode van 30 jaar weet u voor lange tijd waar u aan toe bent. Maar geldt die zekerheid eigenlijk wel voor 30 jaar? De Vereniging Eigen Huis zet daar terecht vraagtekens bij.
Lees verder >>
U weet wellicht dat u bij aankoop van een huis verplicht bent onderzoek te (laten) doen naar eventuele gebreken aan de woning. Hoe zit het eigenlijk met de aansprakelijkheid van de verkopende partij?
Lees verder >>
Al jaren blijft nieuwbouw in Nederland achter bij een steeds maar stijgende vraag naar woningen. De prijzen stijgen. Moeilijk dus om een goede beslissing te nemen als starter op de woningmarkt. Ons advies: laat u goed informeren.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de Hypotheken Update met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD