Financieel Actueel

Bespreek periodiek met ons uw hypotheeksituatie

Onze nieuwsbrief is er om u te informeren over ontwikkelingen in de hypotheekmarkt. Het is voor ons belangrijk u op de hoogte te houden. Er kunnen namelijk in de loop der jaren diverse veranderingen ontstaan, waardoor het verstandig kan zijn om met elkaar om de tafel te gaan over uw hypotheek. Wilt u weten of in de situatie van uw bestaande hypotheek zaken zijn veranderd, neem dan gerust contact op met ons kantoor. Wij kunnen u snel laten zien of verder advies wel of niet zinvol is.


Check tussentijds uw hypotheeksituatie

Hypotheken worden op maat gemaakt. Echter, in een markt die voortdurend in beweging is, kan het verstandig zijn te bekijken of uw hypotheek nog wel bij u past. Welke punten zijn belangrijk om eens tegen het licht te houden?

Lees verder
Het aanbod van koopwoningen is kleiner dan een jaar geleden. Met als gevolg dat er snel beslist moet worden, wil een huis niet aan uw neus voorbijgaan. Lees hier over hoe u uw kansen vergroot en over de risico’s die u hierbij loopt.
Lees verder >>
Als u in een u in en appartement woont, bestaat een belangrijk deel van uw woonlasten uit de bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren. U bent dan verzekerd dat er geld is voor onderhoud. Toch kunt u dan voor onverwachte financiële verrassingen komen te staan…
Lees verder >>
In de media heeft u in de afgelopen periode waarschijnlijk berichten gelezen over het onderwerp boeterente en het feit dat banken te hoge bedragen aan klanten in rekening zouden hebben gebracht. Wat is er aan de hand?
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de Hypotheken Update met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD